miércoles, 6 de octubre de 2010

Aprender jugando

¿Habéis jugado alguna vez al Trivial pursuit? Os animo a que hagáis un clic en este link, un juego para trabajar la lengua de una forma lúdica y didáctica con vuestros padres, hermanos, amigos... Solamente tenéis que escojer un personaje, seleccionar una carta al azar y contestar las preguntas que se os plantean. Recuerda, a más respuestas acertadas, más puntuación. ¿Quién será el ganador?

7 comentarios:

  1. Magrada el joc de castella, va molt bé per
    aprendre.
    Es divertit i magrada molt.

    ResponderEliminar
  2. Què bé Dani que t'agradi!! només dir-te que ja he vist que t'has pres molt seriosament el que he dit a la classe, et felicito!

    ResponderEliminar
  3. HE JUGAT AL JOC AMB EL MEU PARE I LA MEVA MARE I ENS EM DIVERTIT MOLT.Em fet moltes coses a la classe amb el xavi i a sigut molt divertit an vingut molt nens el xavi es pensava que no vindria ningu pero vem anar molt nens i nenes yo,la rosario,la paula acosta,la fabiana i la paricia al pati vem jugar a un joc que hi ha dibugat al pati o vem passar molt bé adeu a tots i a totes.

    ResponderEliminar
  4. Soc la Patricia i aquet joc m'agradat molt es molt divertit i va molt be per aprendre adeu fins aviat.

    ResponderEliminar
  5. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  6. Hola!sóc l'Andrea,aquest joc es super divertit i a part va molt bé per apendre.Espero que la rebeca posi bastants jocs sobre diferesnts temes.
    Adeu!

    ResponderEliminar
  7. Hola,
    el joc de castellà és molt divertit i a la
    meva germana li a agradat molt.
    Espero que posis més jocs com aquests.
    Adèu!

    ResponderEliminar